Cardinal Theme

معرفی گروه

گروه مهندسی کامپیوتر

گروه كامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ از سال 1372 با پذیرش دانشجو در مقطع كاردانی كامپیوتر- نرم افزار فعالیت خود را آغاز كرد و در سال 1373 اولین پذیرش دانشجو در مقطع كارشناسی نرم افزار شروع شد.

اكنون بعد از گذشت دو دهه، گروه كامپیوتر در سه مقطع كارشناسی نرم افزار، كارشناسی ناپیوسته نرم افزار(مهندسی تكنولوژی نرم افزار) و كارشناسی ارشد نرم افزار مشغول فعالیت است.

علاوه بر كادر هیئت علمی تمام وقت در گروه كامپیوتر، مجموعه ای از اساتید در مجموعه جهاد دانشگاهی و تعدادی از اساتید مجرب به صورت مدعو مشغول تدریس در گروه می باشند. بهبود كیفیت دروس ارائه شده و نهایتا خروجی های گروه، افزایش نرخ قبولی كارشناسی ارشد و تربیت دانشجو منطبق بر نیاز بازار كار از اهداف اصلی گروه كامپیوتر بوده و همواره در این مسیر قدم برداشته شده است.

از برنامه های آتی گروه كامپیوتر، گسترش تحصیلات تكمیلی در مقطع دكترای نرم افزار و همینطور كارشناسی ارشد در زیر گروه های فناوری اطلاعات است. همچنین چندین برنامه پژوهشی كلان به منظور ارتقاء سطح پژوهشی در دست اقدام است تا بتواند جایگاه گروه كامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ را در كشور بهبود دهد.