بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران

به استحضار می رساند انجمن کامپیوتر ایران که از پیشرو ترین مجامع علمی در ایران می باشد، بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران را برگزار می نماید. لذا، مقدم پژوهشگران و متخصصین محترم را در این کنفرانس بین المللی گرامی می‌داریم. این کنفرانس از رویدادهای علمی بسیار ارزشمند ایران است که همواره با گرد هم آوری پژوهشگران، دانشجویان و مهندسین از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و صنعتی، فرصت تبادل یافته‌ها و دستاوردهای علمی جدید در حوزه های مختلف علوم کامپیوتری را ایجاد می نماید. به اطلاع می رساند، بیست و هشتمین کنفرانس بین المللیِ کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران در تاریخ ۵ و ۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ در محل دانشگاه صنعتی شریف، تهران برگزار خواهد شد. این کنفرانس در ده محور علمی در حوزه‌های تحقیقاتی مختلف علوم کامپیوتری سازماندهی شده است. این محورهای علمی شامل: الگوریتم و نظریه محاسبات، پردازش سیگنال و تصویر، شبکه های کامپیوتری و امنیت داده، اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال، معماری کامپیوتر و سیستم های دیجیتال، سیستم های هوشمند و رایانش نرم، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، رایانش ابری، اینترنت اشیاء و محور علم داده می باشند. همچنین بمنظور ارتقاء سطح کیفی کنفرانس، در حال برنامه‌ریزی جهت برگزاری کارگاههای کاربردی، نشست های علمی تخصصی و دعوت از سخنرانان کلیدی و مطرح هستیم. لذا، با افتخار از پژوهشگران گرامی حوزه های مختلف علوم کامپیوتری در سراسر دنیا، جهت شرکت در این کنفرانس و ارسال مقالات علمی دعوت می نمائیم.

تاریخ های مهم

1401/08/27 - ارسال مقالات