دانشجویان برتر ورودی 97 رشته مهندسی کامپیوتر معرفی شدند

اسامي 15 درصد برتر دانشجويان ورودي 97 رشته مهندسي کامپیوتر- حائز شرايط پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و فراخوان پذيرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاه علم و فرهنگ برای مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي کامپیوتر (نرم افزار)، مهندسي کامپیوتر (علوم داده) و مهندسی فناوری اطلاعات (تجارت الکترونیکی) با استفاده از سهميه استعدادهاي درخشان اعلام شد.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با داخلی 360 (سرکار خانم کوچکی) تماس بگیرند.

شایان ذکر است كه شرط دانشگاه براي اعلام اسامي، معدل بالا به همراه پاس نمودن ٧٥ درصد واحدهاي سرفصل تا پايان ترم ٦ بوده و حداكثر دو دانشجو در هر رشته کارشناسی ارشد به ترتيب رتبه ميتوانند از این سهميه برای پذیرش بدون آزمون در دانشگاه علم و فرهنگ استفاده نمايند.

فراخوان پذیرش دانشجو و جزئیات در این لینک شرح داده شده است.