انتخاب پايان نامه برتر کارشناسی ارشد دانشکده فنی و مهندسی از گروه کامپیوتر

در آیین بزرگداشت روز پژوهش دانشگاه علم و فرهنگ سال 1400، پايان نامه سرکار خانم زهرا سجده دانش آموخته رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با عنوان "بیشینه‌سازی انتشار در شبکه‌های اجتماعی براساس شباهت کاربران" به راهنمایی آقای دکتر علیرضا رضوانیان به عنوان پایان نامه برتر کارشناسی ارشد دانشکده فنی و مهندسی برگزیده شد.
شایان ذکر است از خروجی پایان نامه خانم زهرا سجده 2 مقاله برگزیده نیز وجود دارد که مقاله اول در بیست و ششمین کنفرانس بین المللی کامپیوتردر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران در 13-14 اسفند 1399 پذیرفته، ارائه و برگزیده شد و مقاله دوم در دومین کنفرانس ملی انفورماتیک ایران در پژوهشگاه دانشهای بنیادی در 3-4 دی 1399 پذیرفته، ارائه و برگزیده شد.
گروه کامپیوتر، به طور صمیمانه این موفقیت را به سرکار خانم زهرا سجده تبریک گفته و موفقیت‌های روزافزون را برای ایشان آرزومند است.

لینک به گزارش خبر