سه شنبه 04 اردیبهشت 1403

برگزاری جلسه دفاع پروپوزال کارشناسی ارشد

جلسه دفاع پروپوزال شنبه 11 اسفند برگزار می شود

به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد نرم افزار می رساند جلسه دفاع از پروپوزال شنبه 11 اسفند ساعت 14 برگزار می شود. دانشجویانی که قصد دفاع دارند می بایست مراحل زیر را انجام دهند:

1- پروپوزال خود را تکمیل کرده و موافقت استاد راهنمای خود را در قدم اول اخذ کنید.

2- استاد راهنما موافقت خود را  حداقل 4 روز قبل از جلسه به اطلاع مدیر گروه برساند (از طریق ایمیل یا یک کانال رسمی)

3- فایل PDF پروپوزال خود را به اساتید داور حداقل 4 روز قبل از دفاع ایمیل کنید ( داوران شامل خانم دکتر ملکوتی- خانم دکتر طباطبائی- آقای دکتر اصغری و آقای دکتر شایگان فرد)

4-حدود 10 اسلاید برای دفاعیه آماده کنید. حدود 10 دقیقه ارائه خواهید کرد و بعد به سوالات داوران پاسخ خواهید داد.

5- 4 نسخه کپی (یا پرینت پشت و رو) از پروپوزال تهیه کنید تا در روز جلسه در اختیار داوران قرار دهید.

با آرزوی موفقیت برای شما در دفاع از پروپوزال