چهارمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی توسط IEEE مورد تایید قرار گرفت

پس از برگزاری سه دوره موفق کنفرانس بین المللی وب پژوهی، چهارمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی مورد تایید IEEE قرار گرفت.

قبلا دوره های دوم و سوم کنفرانس نیز توسط IEEE تایید شده بود و مقالات لاتین کنفرانس در پایگاه معتبر IEEE Xplore منتشر شده بود. تایید و انتشار مقالات یک کنفرانس در پایگاهی مانند IEEE که از معتبرترین پایگاه های علمی جهان محسوب می شوند، باعث تقویت جایگاه بین الملل کنفرانس و اعتبار آن خواهد شد.

همینک کنفرانس بین المللی وب پژوهی، معتبرترین کنفرانس بین المللی در حوزه فضای سایبری کشور است که مقالات متعددی از تمام دانشگاه های ممتاز کشور دریافت می کند.
با توجه به بین رشته ای بودن موضوع وب، دانشجویان و پژوهشگران رشته های مختلف می توانند در زمینه ای متنوع وب به تولید مقاله بپردازند. کنفرانس بین المملی وب پژوهی هم به زبان فارسی و هم لاتین مقاله می پذیرد و مهلت ارسال مقاله تا اول بهمن 96 می باشد. جهت کسب اطلاعات بیتشر به وب سایت کنفرانس بین المللی وب پژوهی مراجعه نمایید.