توصيه هاي مهم براي دانشجويان ورودي 1395 در تمامي مقاطع تحصيلي

با عرض تبريك به مناسبت قبولي و پـذيرش شـما در دانشـگاه علـم و فرهنـگ بـه اطـلاع مـي رسـاند پـس از انتخـاب واحـد و شـروع كـلاس هـا دانشـجويان موظف مي باشند تـا شـروع امتحانـات نيمسـال اول سـالجاري اقـداماتي را جهـت بهبـود كيفيـت تحصـيلي و تكميـل پرونـده دانشـجويي خود بـه شـرح ذيـل انجام نمايند.

دانشجوي محترم:

1- دانشـــجويان ذكـــور مشـــمول نظـــام وظيفـــه كليـــه مقـــاطع جهـــت دريافـــت درخواســـت معافيـــت تحصـــيلي موظـــف هســـتند با شناسه كـاربري و گـذرواژه خـود وارد سيسـتم آمـوزش گلسـتان شـوند و گـزارش شـماره 1164 را چـاپ نمـوده و جهـت امضـا بـه اتـاق  517 مراجعه نمايند و پس از ثبت در دبيرخانه دانشگاه جوابيه آن را از دفاتر پليس 10+ اخذ و تحويل دانشگاه نمايند.

2- دانشجويان مقـاطع كارشناسـي ناپيوسـته، كارشناسـي ارشـد و دكتـري جهـت دريافـت درخواسـت تاييديـه تحصـيلي موظـف هسـتند بـا شناسـه کــاربري و گــذرواژه خــود وارد سيســتم آمــوزش گلســتان شــوند و گــزارش شــماره 4227 را چــاپ نمــوده و پــس از ثبــت در دبيرخانــه دانشگاه،جوابيه آن را از محل تحصيل قبلي خود اخذ و تحويل دانشگاه نمايند.

3- كليه دانشجوياني كه  نقص مدرك دارنـد موظـف هسـتند تـا شـروع امتحانـات نيمسـال اول سـالجاري نقـص مـدارك خـود را رفـع نماينـد، در غير اينصورت  ثبت نام آنها «كان لم يكن» تلقي گرديده و برابر مقررات و ضوابط مربوطه اقدام خواهد شد.

چند تذكر و راهنمايي مهم:

1- دانشــجويان جهــت دريافــت برنامــه هفتگــي و انتخــاب واحــد خــود  تــا قبــل از حــذف و اضــافه گــزارش 88 و پــس از آن گــزارش  78 را  دريافت نمايند

2- دانشجويان جهت دريافت گواهي اشتغال به تحصيل پس از اخذ واحد درسي و شروع كلاس ها  به دانشكده مربوطه مراجعه نمايند.

3- دانشجويان  مقطع كارشناسي ارشد  جهت دريافت كارت دانشجويي به دانشكده مربوطه مراجعه نمايند.

تبصره: دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته منتظر اطلاعيه 27مهر 95باشند.

4- دانشجويان انتقالي، ميهمان و ... جهت انجام امور مربوط به انتخاب واحد به دانشكده مربوطه مراجعه نمايند.

5- دانشجويان انصرافي جهت اخذ فرم انصراف به دانشكده مربوطه مراجعه نمايند.

دانشكده فني و مهندسي: طبقه 5شرقي تلفن: 5- 44238171 داخلی 261                                                                                مسئول آموزش: خانم حسينيان

دانشكده علوم انساني: طبقه سوم شرقي تلفن: 5 – 44238171 داخلی 262                                                                             مسئول آموزش: خانم سعيدي

دانشكده علوم پايه: طبقه اول شرقي تلفن:  5- 44238171 داخلی   381                                                                 مسئول آموزش: خانم همايونفر

دانشكده علوم گردشگري: طبق سوم غربي تلفن: 5-44238171 داخلی 253 و 329                                                          مسئول آموزش: خانم محمودي

دانشكده هنر و معماري: شهرك غرب، بلوار فرحزادي، خيابان ارغوان، كوچه هما 9-22350808 داخلی 13              مسئول آموزش: خانم دارابي

6- دانشـجويان جهـت انجــام امورمـالي و هرگونــه سـوال در رابطـه بــا شـهريه، بــه امورمـالي دانشـجویی واقــع در طبقـه 3 غربــي جنـب آسانســور مراجعه نمايند.

7- دانشجويان جهت انجام امور شاهد و ايثارگران به طبقه پنجم اتاق 519 مراجعه نمايند.

مديريت خدمات آموزشي و تحصيلات تكميلي

1395/06/18