اطلاعیه در خصوص برگزاری جلسه پروپوزال

برگزاری جلسه دفاع پروپوزال کارشناسی ارشد

به اطلاع می رساند جلسه دفاع از پروپوزال در تاریخ یکشنبه 30 تیرماه از ساعت 8:30 صبح برگزار می گردد. شرکت کنندگان به نکات ذیل توجه نمایند:

1- ابتدا پروپوزال باید توسط استاد راهنما تایید شود و این تایید رسما از طریق ایمیل یا نامه به مدیر گروه اعلام گردد.

2- صرفا پروپوزالی اجازه دفاع می یابد که حداقل 3 روز قبل از جلسه، رسما توسط استاد راهنما تایید شده باشد و به مدیر گروه گزارش شده باشد. بنابراین آخرین مهلت تایید تا پایان روز پنجشنبه 27 تیر ماه می باشد. دفاع پروپوزال هایی که بعد از 27 تیر توسط استاد راهنما تایید شوند به جلسه بعدی که در شهریور و یا مهر ماه برگزار می شود موکول می گردد.

3- پس از تایید پروپوزال توسط استاد راهنما و نهایتا تا 27 تیر ماه، پروپوزال ها باید به اعضای شورای گروه ایمیل شود که در ذیل ایمیل ها ذکر شده است. فرمت فایل الزاما باید PDF باشد.

4- برای دفاع به هر دانشجو 10 دقیقه زمان ارائه داده می شود و پس از آن پاسخ به سوالات احتمالی داوران است. پیشنهاد می شود برای 10 دقیقه ارائه حدود 10 اسلاید آماده نمائید به نحوی که مطالب اصلی پروپوزال شما را پوشش دهد.

5- شرکت سایر دانشجویان در جلسه دفاع پروپوزال جهت آشنایی با جلسه بلامانع است.

ایمیل داوران:

دکتر زمانی فر