تعریف پروژه کارشناسی - نیمسال دوم 1400-1401

قابل توجه دانشجويان مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) که در نیمسال تحصیلی جاری (دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱) «پروژه» یا «تمدید پروژه» را اخذ نموده اند.

دانشجویان لازم است با هماهنگی استاد راهنمای پروژه، تا پایان روز 20 فروردین 1401 نسبت به ثبت مشخصات پروژه (شامل: عنوان، توصیف پروژه و ابزارهای مورد استفاده) خود از طریق این فرم اقدام نمایید، تا داوری اولیه برای تایید موضوع پروژه انجام شود.

در این مرحله، برای تعریف پروژه لازم است موارد زیر با هماهنگی استاد پروژه مشخص شوند:

• عنوان پروژه (از یک عنوان ساده، واضح و با در نظر گرفتن کلمات کلیدی حداکثر در ۱۲ کلمه استفاده شود)
  • توصیف پروژه (در یک پاراگراف، مشخصات، نیازمندیها، ویژگی ها، امکانات، انتظارات و اهمیت پروژه با ادبیات رسمی بیان شود)
  • ابزار مورد استفاده (زبان برنامه‌نویسی، فریمورک، پایگاه داده، سخت افزار یا موارد مرتبط با ابزار ذکر شود)

توجه: یادآوری می‌شود، تعریف و ثبت به موقع پروژه به عنوان بخشی از نمره انضباطی در نمره نهایی پروژه منظور خواهد شد و دانشجو متعهد به تکمیل پروژه تعریف شده تا پایان ترم جاری خواهد بود.