گزارش تصويري از سمينار آشنایی با دوره های شبکه و بازار کار آن در ایران

با همکاري معاونت پژوهش و فناوري، دانشکده فني و مهندسي و گروه کامپيوتر دانشگاه علم و فرهنگ به مناسبت هفته پژوهش، سميناري با موضوع: "آشنایی با دوره های شبکه و بازار کار آن در ایران" در روز سه شنبه 23 آذر ماه توسط آقاي مهندس عزيزي به صورت حضوري در سالن کاظمي آشتياني و همزمان به صورت آنلاين براي دانشجويان برگزار شد که بيش از 60 مخاطب در اين سمينار شرکت داشتند.
در اين سمينار، به مباحثي چون: معرفی شرکت های بزرگ فعال در حوزه شبکه، سیسکو بهتر است یا مایکروسافت؟، شبکه را با چه دوره ای شروع کنیم؟، چه مطالبی در دوره های شبکه گفته می شود؟، دوره های آموزشی شبکه چه پیش نیازهایی دارد؟، بازار کار دوره های شبکه به چه صورت است؟، چه مدارکی کسب کنیم تا بتوانیم وارد بازار کار شبکه شویم؟، ادمین شبکه چه دوره هایی باید یاد بگیرد؟، آیا بعد از گذراندن دوره های شبکه می توانیم برای مدارک بین المللی آن اقدام کنیم؟ و پرسش و پاسخ ویژه مخاطبین اين سمينار مطرح شد. در پايان از شرکت کنندگان با اهداي هدايايي قدرداني شد.

تصاويري از اين سمينار در ادامه ارائه شده است.