چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

هفتمین كنفرانس بين‌المللی بازی‌های رايانه‌ای، فرصت‌ها و چالش‌ها

هفتمین دوره‌ی کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» اسفند ۱۴۰۰ و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

دانشگاه اصفهان با همراهی بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای، هفتمین دوره کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» را با هدف کمک به رشد و توسعه دانش و فناوری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی علوم انسانی و هنری و فنی در تاریخ‌های ۵ و ۶ اسفند ۱۴۰۰ به‌صورت آنلاین برگزار می‌کند. حوزه‌های مورد تمرکز این کنفرانس شامل روانشناسی، جامعه‌شناسی، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، حقوق، اقتصاد، مدیریت، هنر، پزشکی، آموزش و سایر علوم وابسته می‌باشد.
از کلیه‌ی پژوهشگران و علاقمندان این حوزه دعوت می‌شود نتایج آخرین تحقیقات خود در این حوزه‌ها را از طریق وب‌سایت کنفرانس به دبیرخانه ارسال نمایند.

تاریخ‌های مهم

مهلت ارسال اصل مقالات: ۱۴۰۰/۰۹/۲۵