بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی انجمن کامپیوتر ایران

نظر به گسترش روزافزون پژوهش ها و دستاوردهای علمی جدید در حوزه های مختلف علوم کامپیوتری و نیاز به تبادل اطلاعات و یافته های جدید، به استحضار می رساند انجمن کامپیوتر ایران که از پیشرو ترین مجامع علمی در ایران می باشد، بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران را برگزار می نماید. لذا، مقدم پژوهشگران و متخصصین محترم را در این کنفرانس بین المللی گرامی می‌داریم. این کنفرانس از رویدادهای علمی بسیار ارزشمند ایران است که همواره با گرد هم آوری پژوهشگران، دانشجویان و مهندسین از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و صنعتی، فرصت تبادل یافته‌ها و دستاوردهای علمی جدید در حوزه های مختلف علوم کامپیوتری را ایجاد می نماید. به اطلاع می رساند، بیست و هفتمین کنفرانس بین المللیِ کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران در تاریخ ۴ و ۵ اسفند ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار خواهد شد. این کنفرانس در هشت محور علمی در حوزه‌های تحقیقاتی مختلف علوم کامپیوتری سازماندهی شده است. این محورهای علمی شامل: شبکه های کامپیوتری و امنیت داده، اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، الگوریتم و نظریه محاسبات، معماری کامپیوتر و سیستم های دیجیتال، پردازش سیگنال و تصویر، سیستم های هوشمند و رایانش نرم و محور چالش ها و رصد فناوری اطلاعات می باشند. همچنین بمنظور ارتقاء سطح کیفی کنفرانس، در حال برنامه‌ریزی جهت برگزاری کارگاههای کاربردی، نشست های علمی تخصصی و دعوت از سخنرانان کلیدی و مطرح هستیم. لذا، با افتخار از پژوهشگران گرامی حوزه های مختلف علوم کامپیوتری در سراسر دنیا، جهت شرکت در این کنفرانس و ارسال مقالات علمی دعوت می نمائیم.

وب سایت رسمی کنفرانس: http://csi.org.ir/csicc2022