چهارشنبه 29 فروردین 1403

تمدید مهلت ارسال مقاله به پنجمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی

مهلت ارسال مقاله به پنجمين كنفرانس بين المللي وب پژوهي تا ٣٠ بهمن تمديد گرديد.

دکتر محمد جواد شایگان فرد- دبیر علمی کنفرانس بین المللی وب پژوهی- اعلام کرد: با توجه به درخواست هاي زيادي كه از نويسندگان و دانشگاهيان مبني بر تمديد تاريخ ارسال مقالات به كنفرانس دريافت شد، کمیته علمی این کنفرانس، مهلت ارسال مقاله به پنجمين كنفرانس بين المللي وب پژوهي را تا ٣٠ بهمن تمديد کرد.

دبیر کنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به برگزاری این کنفرانس در  تاریخ های چهارم و پنجم اردیبهشت ماه 1398 آخرین مهلت ارسال مقاله‌ها را 30 بهمن ماه و زمان اعلام نتایج داوری مقاله ها را 18 اسفندماه سال جاری اعلام کرد و افزود: آخرین مهلت ارسال نسخه نهایی مقاله های پذیرفته شده نیز 25 اسفندماه 1397 تعیین شده و مهلت ثبت نام برای علاقه‌مندان 25 اسفندماه است.

محورهای «بازیابی اطلاعات»، «وب کاوی و تحلیل وب»، «وب معنایی»، «تعامل انسان و رایانه»، «اینترنت اشیاء»، «سکوهای ابری انبوه و توزیع شده»، «کیفیت وب»، «شبکه های اجتماعی»، «امنیت وب»، «سکوها و ابزارهای نرم افزاری وب»، «تحلیل رفتار و شخصی سازی»، «اقتصاد، درآمدزایی و بازارهای برخط»، «وب و جامعه» و «رسانه و ارتباط شناسی وب» به عنوان محورهای اصلی کنفرانس وب پژوهی اعلام شده است.